Παναγια Σουμελα - ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ & ΒΕΡΟΙΑ 21/11/2018 ... / Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά.. Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας.

Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Εγκαίνια στην παναγία σουμελά στον πόντο μετά… μουσικής! Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Με λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η κοίμηση της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία.

Η Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Μαρούσι | Ιστορία ...
Η Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Μαρούσι | Ιστορία ... from i.pinimg.com
Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. At notre dame the sections are prepared! Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά.

Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά.

Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. This opens in a new window. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Εγκαίνια στην παναγία σουμελά στον πόντο μετά… μουσικής! Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά.

Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά. Детская молитва богородице на греческом языке.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ--ΡΕΘΥΜΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ--ΡΕΘΥΜΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ from 2.bp.blogspot.com
Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Με λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η κοίμηση της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Στην παναγιά των παρισίων οι τομείς είναι έτοιμοι! 'think you're the hunchback of notre dame? Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε. This opens in a new window.

Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης.

Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας.

'think you're the hunchback of notre dame? Οι χαρακιές στις τοιχογραφίες προκλήθηκαν κατά το διάστημα που η μονή ήταν κλειστή για επισκευές. Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Ο δήμαρχος βέροιας, κωνσταντίνος βοργιαζίδης μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star για τη σύλληψη του κ. Детская молитва богородице на греческом языке.

PANAGIA SOUMELA DOMNAS ICON (ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ...
PANAGIA SOUMELA DOMNAS ICON (ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΙΕΡΑ ΕΙΚΟΝΑ ... from nebula.wsimg.com
Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Στην παναγιά των παρισίων οι τομείς είναι έτοιμοι! Ο δήμαρχος βέροιας, κωνσταντίνος βοργιαζίδης μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star για τη σύλληψη του κ. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε.

Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά.

'think you're the hunchback of notre dame? Άνοιξε η ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού.